Správy

Parádny úspech zvolenských tanečníkov. Z celoslovenskej súťaže si priniesli striebro

Tak tomu sa povie úspech. Tanečníci z tanečnej školy Wanted si vytancovali krásne 2. miesto a nomináciu na absolútne finále do Prahy.

Ilustračný obrázok k článku Parádny úspech zvolenských tanečníkov. Z celoslovenskej súťaže si priniesli striebro
Zdroj: Tanečná škola Wanted

Tanečná škola Wanted pokračuje v úspešne naštartovanej súťažnej sezóne. V sobotu 12. mája reprezentovala Mesto Zvolen na celoslovenskej súťaži, ktorá má medzinárodný charakter. Finalisti z viacerých štátov sa tanečne pobijú v absolútnom finále, ktoré sa koná v júni v Prahe. Wanteďáci si s hip hop choreografiou „Reborn“ vytancovali v juniorskej vekovej kategórii krásne 2. miesto a nomináciu na absolútne finále do Prahy.

Umiestnenia v Banskej Bystrici:

2.) miesto – „Reborn“ hip hop choreografia, juniorská veková kategória, TŠ Wanted Zvolen

4.) miesto – „Flames“, hip hop choreografia, hlavná veková kategória, TŠ Wanted Zvolen

„Absolútneho finále Best Dance Group v Prahe sa tento rok nezúčastníme, nakoľko vrchol sezóny máme naplánované Majstrovstvá Slovenska Next Step v Košicicach v termíne od 18.-19.mája 2018. Práve na nich budeme reprezentovať vo všetkých vekových kategóriách v hip hop disciplínach sólo, duo, skupinové formácie. Po majstrákoch sa už ideme venovať príprave Záverečnej show, ktorá sa koná 21.júna v Kine Podborová vo Zvolene.“ Konštatuje Štefan Chlebo, vedúci a tréner TŠ Wanted.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM