Stanislav Černák Futbal

Peter Grajciar (30) je už po operácii: Na trávnik sa dostane najskôr začiatkom budúceho roka

Zvolenský futbalový odchovanec Peter Grajciar (30), ktorý momentálne pôsobí v gruzínskom mužstve Dinamo Tbilisi sa na futbalové trávniky vráti asi až na začiatku budúceho roka.

Ilustračný obrázok k článku Peter Grajciar (30) je už po operácii: Na trávnik sa dostane najskôr začiatkom budúceho roka
Zdroj: TASR

Hráč gruzínskeho Dinama Tbilisi si poškodil predný krížny väz v ľavom kolene a v polovici augusta podstúpil v Prahe plastickú operáciu. Grajciar si na návrat do zápasového diania bude musieť pravdepodobne počkať až do nového roka.

Zvolenčan sa zranil ešte začiatkom júla v prípravnom zápase proti Dinamu Moskva. Poškodil si predný krížny väz v ľavom kolene a v polovici augusta podstúpil v Prahe plastickú operáciu.

Presúva sa pomocou bariel

„Zatiaľ sa presúvam pomocou bariel, aj keď doma už môžem chodiť aj bez nich. Koncom týždňa začnem s rehabilitáciou a čoskoro sa presuniem do Tbilisi, kde budem pokračovať v individuálnom programe so športovým fyzioterapeutom Michalom Rukavičkom, ktorý je členom realizačného tímu nášho Dinama,“ uviedol na webe svojej zastupiteľskej agentúry Football Service Agency Grajciar.

Do plného tréningového zaťaženia sa tento zvolenský rodák a trojnásobný reprezentant SR dostane pravdepodobne až koncom roka. Zápas bude môcť odohrať najskôr v januári.

Smoliarsky moment

Na chvíľu, keď sa zranil, si veľmi dobre spomína. „Bol to smoliarsky moment. Vyvážal som loptu stredom ihriska a v úmysle vyhnúť sa protihráčovi som zle doskočil a bolo to. Škoda, počas prípravy som sa cítil výborne a darilo sa mi držať si formu z konca predchádzajúcej sezóny,“ dodal pre fsagency.eu Grajciar.

Foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM