Jana Mlynarova Hokej

PETER PUCHER vo Zvolenskom drese HKM

Novou posilou HKM Zvolen sa stal skúsený útočník Peter Pucher. Zmluvu podpísal do konca sezóny a keďže jeho transfer sa podarilo veľmi rýchlo realizovať, takmer s určitosťou nastúpi už v nedeľňajšom zápase v Skalici.

„Pri komunikácii s Petrovým agentom sme sa dozvedeli, že by v Brne rád skončil a tak sme zahájili vzájomné jednania,“ vyjadril sa k príchodu významnej posily generálny manažér HKM Ivan Piovarči a pokračoval: „Som rád, že sme sa dohodli, veríme, že Peter je typ hráča, ktorý dokáže stmeliť jednu našu údernú päťku. Jeho bohaté skúsenosti i prirodzené vodcovské schopnosti by mali pomôcť celému mužstvu pri ceste nahor.“

Peter Pucher pôsobil v slovenskej extralige naposledy pred desiatimi rokmi, v sezóne 1998/99 ako hráč HC Košice. Potom odohral vyše sedem veľmi úspešných sezón v Znojme, neskôr v Pardubiciach a naposledy pôsobil v Komete Brno. Slovensko reprezentoval v rokoch 1994 – 2005, v reprezentačnom drese odohral spolu 144 zápasov a strelil 23 gólov.

Svoje pôsobenie vo Zvolene naopak ukončil český útočník Libor Pavliš, s ktorým sa klub dohodol na predčasnom ukončení zmluvy.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM