Jakub Forgács Krimi

Po HROZIVEJ nehode skončilo auto na streche: Policajti VARUJÚ vodičov, čo bola príčina? FOTO

Alkohol u vodiča pri dychovej skúške zistený nebol. Za nehodu môže podľa slov polície niečo úplne iné.

Ilustračný obrázok k článku Po HROZIVEJ nehode skončilo auto na streche: Policajti VARUJÚ vodičov, čo bola príčina? FOTO
4
Galéria

K dopravnej nehode došlo vo štvrtok (24.11.) v neskorých večerných hodinách na ceste I/16. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Bol za tým mikrospánok

„Podľa doterajších zistení z miesta nehody, 65-ročný vodič, ktorý jazdil v smere od Detvy na Žiar nad Hronom dostal mikrospánok, v dôsledku čoho vyšiel na betónový múr, predeľujúci jazdné pruhy,“ uviedli muži zákona so slovami, že prešiel do protismeru, kde sa s vozidlom prevrátil na strechu.

Alkohol u vodiča pri dychovej skúške zistený nebol. „K žiadnym vážnym zraneniam našťastie pri nehode nedošlo. Vodič bol na mieste jednorazovo ošetrený,“ dodali policajti.

Policajti varujú

„Každé privretie očí za volantom, možno iba na pár sekúnd môže znamenať desiatky metrov jazdy „bez vodiča“,“ spomenuli policajti. Reč je o veľmi vážnej príčine dopravných nehôd, ktoré môžu mať veľmi tragické následky.

„Existuje mnoho rôznych rád a odporúčaní, ako bojovať s únavou za volantom, no na únavu všeobecne platí iba jeden liek, ktorý má ozajstný účinok a to je odpočinok,“ dodali so slovami, aby vodiči nepodceňovali únavu za volantom.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Pod hrozivú nehodu sa podpísal mikrospánok
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM