Po náraze do stromu sa zranili 3 osoby: Vodič bol pod vplyvom drog! FOTO

Vodič zišiel mimo cesty, kde po prejdení cez kríky a trávnatý porast narazil priamo do stromu. Pri zrážke sa zranili všetci traja cestujúci.

Ilustračný obrázok k článku Po náraze do stromu sa zranili 3 osoby: Vodič bol pod vplyvom drog! FOTO
2
Galéria

Traja ľudia utrpeli zranenia pri stredajšej (16. 2.) dopravnej nehode medzi rimavskosobotskou mestskou časťou Bakta a obcou Uzovská Panica, pri ktorej vozidlo narazilo do stromu. Ako na sociálnej sieti informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici, vodič bol pod vplyvom drog.

V ľavotočivej zákrute 33-ročný vodič pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a vlastnostiam vozidla. Zišiel mimo cesty, kde po prejdení cez kríky a trávnatý porast narazil priamo do stromu. Pri zrážke sa zranili všetci traja cestujúci.

„Podľa doterajších zistení si dopravná nehoda vyžiadala dve ťažké a jedno ľahké zranenie. Alkohol u vodiča zistený nebol, ale v jeho organizme bola preukázaná prítomnosť omamných a psychotropných látok,“ priblížila polícia.

Policajný vyšetrovateľ už vo veci začal trestné stíhanie za ublíženie na zdraví. Ďalšie okolnosti nehody sú naďalej predmetom vyšetrovania.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Vodič pod vplyvom drog narazil do stromu
2
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM