Stanislav Černák Futbal

Po rekonštrukcii štadióna zatiaľ ani chýru, ani slychu: V zákulisí sa však veci hýbu vpred, info z prvej ruky!

Ešte počas vlaňajšieho leta obletela futbalový Zvolen správa, že naše mesto dostane štedrú dotáciu od SFZ na rekonštrukciu štadióna. Doteraz sa však nič nedeje. Zisťovali sme, ako to je.

Ilustračný obrázok k článku Po rekonštrukcii štadióna zatiaľ ani chýru, ani slychu: V zákulisí sa však veci hýbu vpred, info z prvej ruky!
Zdroj: Dnes24.sk

Už dávnejšie sme vás informovali o konkrétnych krokoch rekonštrukcie futbalového štadióna a priniesli sme vám aj vizualizácie futbalového svätostánku Zvolena. Aktuálny ligový ročník je v plnom prúde a aj náhodní okoloidúci si všimnú, že po rekonštrukčných prácach ani chýru, ani slychu.

Vyzerá to tak, že šumy okolo rekonštrukcie štadióna utíchli. Opak je však pravdou. „Akurát sme v jednaní so Slovenským futbalovým zväzom,“ vysvetlil člen dozornej rady MFK Zvolen Jozef Ježík a pokračoval, „Na najbližšom mestskom zastupiteľstve by sme chceli odsúhlasiť veci, ktoré s súvisia s rekonštrukciou štadióna.“

Samozrejme na to všetko treba postupné kroky. Ako ďalej Ježík prezradil, tak potrebuje mesto sumu od SFZ zahrnúť do budúcoročného rozpočtu. „Potrebujeme predschváliť nájomnú zmluvu na akciovú spoločnosť na nejaké obdobie, ktoré budeme musieť stanoviť a určiť aj pred SFZ, pretože tento areál bude mať k dispozícii aj futbalový zväz, ktorý si bude môcť urobiť v ňom rôzne akcie, či pre mládežnícke reprezentácie alebo nejaké turnaje,“ priblížil Jozef Ježík.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM