Stanislav Černák Krimi

Policajti pátrajú po Petrovi (37): Záhadne zmizol, jeho auto našli zhorené

Zvolenskí policajti pátrajú po nezvestnom Petrovi Bartíkovi (37), ktorý podľa polície odišiel na jazero Počúvadlo a odvtedy o ňom nikto nič nevie. Nevideli ste ho niekde?

Ilustračný obrázok k článku Policajti pátrajú po Petrovi (37): Záhadne zmizol, jeho auto našli zhorené
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom Petrovi Bartíkovi (37) z Dolného Badína. „Nezvestný odišiel 22. novembra 2014 o 11:30 z miesta trvalého bydliska do Banskej Štiavnice na jazero Počúvadlo a doposiaľ nepodal o sebe a ani o svojom pobyte žiadne informácie,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Ako ďalej uviedla, v nedeľu 23. novembra o 12.00 hodine našli osobné motorové vozidlo Škoda Felícia, ktorého je vlastníkom. Auto bolo nájdené v katastri obce Kozí Vrbovok v okrese Krupina pri priehrade komplet zhorené. „Uvedené vozidlo používal iba nezvestný. Nezvestný je gambler a má dlžoby. Pri sebe mal mobilný telefón a osobné doklady,“ dodala policajná hovorkyňa.

Popis hľadaného Petra: je vysoký 182 cm, štíhlej postavy, má hnedé krátke vlasy, modré oči, na zápästí ľavej ruky má jazvu dlhú 3 cm.

Popis oblečenia: nezvestný mal naposledy na sebe oblečené čierne rifle, červenú mikinu, čierny kožený kabát, obuté mal botasky Adidas.

„Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158,“ dodala Faltániová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM