Stanislav Černák Krimi

Policajti sa rozhodli špeciálne zamerať na zvolenský okres: Na konci týždňa treba dať pozor!

Dopravní policajti pokračujú v kontrolách, pri ktorých vás vôbec nemusia zastaviť. Že ste si nedali pozor zistíte, až keď vám domov príde nepotešujúca obálka. Muži zákona opäť zaostria na náš okres práve pri štarte nového týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Policajti sa rozhodli špeciálne zamerať na zvolenský okres: Na konci týždňa treba dať pozor!
Zdroj: TASR

Byť ostražitý sa oplatí. Muži zákona budú opäť striehnuť na našich cestách, a aj keď vás nikto nezastaví, nemusí to znamenať, že ste ich pozornému oku unikli. „V rámci objektívnej zodpovednosti nemusia byť vodiči zastavení priamo na ceste pri porušení zákona o cestnej premávke, ale polícia rozhodnutie o uložení sankcie za spáchaný správny delikt pošle držiteľovi vozidla poštou,” vysvetlila banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Kontrola objektívnej zodpovednosti vo zvolenskom okrese prebehne v piatok, 16. januára. Ako informovala polícia, osobitná kontrola sa v našom okrese vykoná s cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Predovšetkým však v záujme dodržiavania povinností držiteľa vozidla.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM