Stanislav Černák Krimi

Policajti si posvietia na Zvolen: Vieme, v ktorý deň si dajte na cestách stopercentne pozor!

Dopravní policajti vyrazia opäť na naše cesty. Pokračujú v novej taktike, keď vodičov pri porušení dopravného priestupku, nezastavia hneď. Doma ich ale môže čakať prekvapenie. Pozrite, kedy si dať na zvolenských cestách určite pozor.

Ilustračný obrázok k článku Policajti si posvietia na Zvolen: Vieme, v ktorý deň si dajte na cestách stopercentne pozor!
Zdroj: TASR

Kontrola polície na našich vozovkách prebehne v piatok 28. marca s cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky a predovšetkým v záujme znížiť počet dopravných nehôd s následkami na životoch a zdraví. Dopravná polícia v okrese Zvolen vykoná v piatok kontrolu objektívnej zodpovednosti.

„Vodiči sa tak môžu pripraviť na to, že možno nebudú zastavení priamo na ceste pri porušení zákona, ale že im príde zásielka domov,“ uviedla Mária Faltániová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici, Petra Vašková.

Kontroly v tento deň nekončia za bránami zvolenského okresu. Opatrní by mali byť vodiči podľa polície všade. Takáto kontrola však prebehne aj v okresoch Banská Bystrica a Revúca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM