Jakub Forgács Krimi

Polícia objasňuje nehodu na problémovej križovatke vo Zvolene: Po zrážke áut 3 zranení, FOTO

V križovatke došlo k zmene dopravného značenia hlavnej a vedľajšej cesty a takýchto dopravných nehôd, kedy je príčinou nedanie prednosti jazdy, tu polícia eviduje viac.

Ilustračný obrázok k článku Polícia objasňuje nehodu na problémovej križovatke vo Zvolene: Po zrážke áut 3 zranení, FOTO
3
Galéria

Polícia vo Zvolene objasňuje dopravnú nehodu dvoch áut, ku ktorej došlo vo Zvolene. Informovali o tom muži zákona na svojej krajskej facebookovej stránke

„Vodička osobného auta z Detvy, ktorá jazdila cez Rákoš, od Sliača na Zvolen, po ceste označenej dopravným značením ako vedľajšia cesta, nedala prednosť autu, ktoré išlo po hlavnej ceste od centra mesta na sídlisko Západ. Došlo k zrážke, pričom sa tri osoby ľahko zranili,“ píšu policajti.

„V tejto križovatke došlo k zmene dopravného značenia hlavnej a vedľajšej cesty a takýchto dopravných nehôd, kedy je príčinou nedanie prednosti jazdy, tu evidujeme viac,“ uvádzajú muži zákona so slovami, že v priebehu minulého roka a v tomto roku sa v tejto križovatke stalo už 13 nehôd.

Preto vodičov polícia upozorňuje, aby najmä tí vodiči, ktorí sú z iného mesta, sledovali dopravné značenie a riadili sa ním a nie jazdili tak ako boli zvyknutí. K takejto zmene môže dôjsť aj na iných križovatkách a dopravnej nehode sa nevyhnú.

V priloženej fotogalérii nájdete zábery z miesta nehody!

V OBRAZOCH: Po zrážke dvoch áut vo Zvolene sa zranili traja ľudia
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM