Jakub Forgács Krimi

Pomôžte nájsť Patrika (19): Na mladíka vydali zatykač, čo všetko má na rováši?

Videli ste niekde Patrika Kuchára z Detvy? Bol na neho vydaný zatykač. Podľa slov polície sa úmyselne vyhýba procesným úkonom a skrýva sa na neznámom mieste.

Ilustračný obrázok k článku Pomôžte nájsť Patrika (19): Na mladíka vydali zatykač, čo všetko má na rováši?
2
Galéria

Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po hľadanom 19-ročnom Patrikovi Kuchárovi z Detvy. Informovali o tom krajská policajt na svojej facebookovej stránke.

„Sudca Okresného súdu vo Zvolene vydal na hľadaného príkaz na zatknutie pre prečin krádeže. Okresný súd požiadal aj o vypátranie pobytu hľadaného a doručenie rozsudku v inej trestnej veci za spáchanie zločinu krádeže,“ píšu policajti.

„K pátraniu sa pripojila aj polícia v Detve v ďalšej trestnej veci prečinu krádeže z ktorého je hľadaný obvinený. Hľadaný si je vedomý celoštátneho pátrania a trestného stíhania, procesným úkonom sa úmyselne vyhýba a skrýva sa na neznámom mieste,“ uviedli muži zákona.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o hľadanom mužovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, na linku tiesňového volania č. 158, alebo prostredníctvom facebookovej stránky polície Banskobystric­kého kraja.

Hľadá sa Patrik z Detvy. Videli ste ho niekde?
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM