Jozef Sliacky Rôzne

Pošlite nám zážitok s vašim domácim miláčikom!

Chováte doma psa, mačka, papagája, či nebodaj pavúka alebo hada? Napíšte nám zaujímavý alebo vtipný zážitok, v ktorom zohral hlavnú úlohu váš domáci maznáčik. Alebo sa podeľte s čitateľmi so svojimi chovateľskými skúsenosťami.

Bažant strieborný (na top-snímke), ktorý pochádza z ďalekej juhovýchodnej Ázie, patrí k najozdobnejším vtákom. Samozrejme, že jeho chov si môže dovoliť len ten, kto mu dokáže vytvoriť vhodné podmienky, teda primerane veľkú voliéru.

Ale určite aj mnohí z vás majú doma svojho obľúbeného štvornohého či krídlatého miláčika. Možno menej náročného, ale možno i unikátneho. A ako sme sa presvedčili aj na nedávnej celoslovenskej teráristickej burze, dosť je medzi nami aj tých, ktorí sa venujú chovu i takých na prvý pohľad „škaredých“ zvieratiek, ako sú hady, žaby, škorpióny, pavúky… Veľmi obľúbenou ozdobou interiérov sú aj akváriá.

Každý zo živočíchov, ktoré doma chováte, si vyžaduje svoje. Na druhej strane vám i vášmu okoliu pripraví nejedno potešenie a prekvapenie. Pravda, občas je to aj prekvapenie nepríjemné, ale väčšinou aj na také s odstupom času spomíname ako na komický zážitok.

Ponúkame vám priestor, aby ste sa o takýto zážitok podelili s čitateľmi portálu zvolen.24. Napíšte nám zaujímavý alebo vtipný zážitok, v ktorom zohral hlavnú úlohu váš domáci maznáčik. Alebo sa podeľte s čitateľmi so svojimi chovateľskými skúsenosťami. Samozrejme, uvítame, ak svoj postreh doplníte zaujímavou fotografiou.

Píšte na e-mailovú adresu: sliacky@global24.sk.

Nechceme to zadarmo. Jeden z vás dostane klietku s andulkou podľa výberu v celkovej hodnote 30 €. Túto cenu prostredníctvom portálu www.zvolen24.sk venuje Ľubica Moravčíková, majiteľka predajne s chovateľskými potrebami na Námestí SNP č. 20 vo Zvolene. Bude to zaujímavé rozšírenie vášho chovu, ale môže to byť aj pekný darček k blížiacim sa Vianociam. Súťaž vyhodnotíme 1. decembra.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM