Jakub Forgács Správy

Potešujúca NOVINKA zo zvolenskej nemocnice: Pripravuje otvorenie detskej ambulancie

Výhodou podľa slov riaditeľky nemocnice je, že v prípade potreby je dieťa prijaté k lôžkovej starostlivosti na Pediatrickom oddelení.

Ilustračný obrázok k článku Potešujúca NOVINKA zo zvolenskej nemocnice: Pripravuje otvorenie detskej ambulancie
Zdroj: TASR/Dano Veselský

Nemocnica AGEL Zvolen má ďalšiu potešujúcu správu – už od 1.9.2021 bude jej súčasťou detská ambulancia pod vedením primárky detského oddelenia MUDr. Zuzany Krčíkovej. Informovala o tom Martina Pavliková, hovorkyňa skupiny AGEL SK.

"Sme veľmi radi, že sme naše služby mohli rozšíriť práve o starostlivosť o najmenších pacientov, výhodou je, že v prípade potreby je dieťa prijaté k lôžkovej starostlivosti na našom Pediatrickom oddelení,“ vysvetľuje riaditeľka zvolenskej nemocnice Ing. Ľudmila Veselá. Obvod ambulancia preberie od MUDr. Jaroslavy Chovanovej, ktorá odišla do dôchodku.

Konkrétne ide o zdravotný obvod Zvolen: Amfiteáter, Balkán, Bukovinka, Bukovská Studňa, Cesta na Kráľovej, gen. Asmolova, J. Kollára,K. Šmidkeho, Kremnická, Lučenecká cesta, Neresnica, Nádvorná, Námestie Cyrila a Metoda, Námestie mládeže, Pražská, Rastislavova, Sarvaška a Strakonická cesta. Ambulancia sa bude nachádzať 3. poschodí budovy Detského oddelenia.

Ďalšie aktuálne správy

„Ordinačné hodiny Pediatrickej ambulancie budú v pracovnom týždni od pondelka do štvrtku od 7.00 do 15.00 hod. a v piatok od 7.00 do 12.00 hod,“ dodala Pavliková so slovami, že prihlásiť svoje dieťa môžu rodičia od 2. septembra na telefónnych číslach 045/ 5201 521 alebo 045/ 5201 522.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Aktuality zo Zvolena

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM