Stanislav Černák Hokej

Potvrdené! Lubomír Oslizlo už nie je trénerom zvolenských hokejistov!

To, čo sme avizovali tesne po zápase sa stalo skutočnosťou. Tréner Lubomír Oslizlo (56) bol odvolaný zo svojej funkcie po domácej prehre s Martinom po 11. kole.

Ilustračný obrázok k článku Potvrdené! Lubomír Oslizlo už nie je trénerom zvolenských hokejistov!
Zdroj: TASR

Opavský rodák prevzal mužstvo v lete po úspešnom trénerovi Petrovi Mikulovi. Zvolenským funkcionárom však už došla trpezlivosť a niet sa tomu čo čudovať. Obhajcovia titulu sú na poslednej priečke v tabuľke s bilanciou 4 výhry, 7 prehier a 1 prehra po nájazdoch. Zvolenský tím má na svojom konte len 13 bodov.

„Zo začiatku sezóny sme sa síce gólovo trápili, ale hra nebola zlá. Teraz už nie sme spokojní ani s predvedenou hrou. Nie je taká, ako by sme si vo vedení predstavovali. Zlé výsledky boli hlavnou príčinou odvolania Lubomíra Oslizla z pozície hlavného trénera. Poslednou kvapkou bola dnešná domáca prehra s Martinom po nájazdovom rozstrele. Nie je mysliteľné, aby sa majster pohyboval v spodných častiach tabuľky. Bohužiaľ, musíme pristúpiť k takémuto kroku, potrebujeme dostať do kabíny impulz,“ povedal po prehre s Martinom generálny manažér HKM Zvolen Milan Čanky a pokračoval, „Po pohovoroch s mužstvom sme hráčom dali pokuty, ktoré si môžu zarobiť naspäť, ak sa výkony a body dostavia.“

Meno Oslizlovho nástupcu predstaví vedenie mužstva hráčom na pondelkovom tréningu.

Zdroj: Global 24/TASR

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM