Marcel Mojžiš Rôzne

Pripravte sa na obmedzenia pre prekládku mosta. Tu sú podrobnosti...

Motoristi, prechádzajúci cez Zvolen v smere od Krupiny sa musia na budúci týždeň pripraviť na dopravné obmedzenia. Dňa 2. a 3. februára 2013 bude dopravná výluka na križovatke ciest I/50 a I/66 v časti Neresnica.

Ako na brífingu informoval viceprimátor mesta Zvolen Juraj Družbacký, v uvedenom čase nebude možný prejazd v smere od Krupiny do centra mesta, pričom cestná doprava bude presmerovaná po novej dočasnej komunikácii na cestu I/50 a po ulici Lučenecká cesta na obchádzku cez obec Lieskovec, s pokračovaním po ceste III/066022 cez Lieskovskú cestu a ulicu J. Jesenského až k svetelnej križovatke pri hoteli Poľana.

Doprava v smere od Lučenca bude tiež navedená na obchádzku cez obec Lieskovec dopravnými značkami umiestnenými pred križovatkou ciest I/50 a III/066022. Ako uviedol hlavný stavbyvedúci Stanislav Čičmanec, doprava bude presmerovaná v súvislosti s prekládkou železničného mostného telesa na stavbe nadúrovňovej križovatky „ I/50 Zvolen, Pustý hrad – Neresnica III. etapa“.

Obmedzenia, ktoré majú trvať ešte niekoľko dní, plánuje zhotoviteľ stavby aj v mesiacoch marec a apríl. Najbližšie dopravné obvmedzenie sa týka aj víkendových spojov MHD Zvolen smerujúcich z centra mesta do mestskej časti Sekier.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM