Stanislav Černák Samospráva

Prišli o zaujímavé fleky: Vo Zvolene došlo k výmenám v orgánoch spoločností!

V obchodných spoločnostiach s majetkovou účasťou mesta nastali zmeny. Poslanci rozhodli, že ľudia, ktorí boli v predstavenstvách či dozorných radách, na svojich miestach končia. Aké mená ich nahradia?

Ilustračný obrázok k článku Prišli o zaujímavé fleky: Vo Zvolene došlo k výmenám v orgánoch spoločností!
Zdroj: Dnes24.sk

Jedným z bodov programu ostatného rokovania mestského zastupiteľstva vo Zvolene bolo aj menenie stráží v orgánoch spoločností s majetkovou účasťou mesta Zvolen.

V spoločnosti Pohronie a.s. skončili členovia predstavenstva Jana Babicová a Ľubomír Ivan a člen dozornej rady Slavomír Pšenica. Prvých dvoch menovaných nahradia Ján Gubčo a Róbert Vasil, do dozornej rady zasadne Ján Marko.

V obchodnej spoločnosti Lesný podnik mesta Zvolen končia ako členovia dozornej rady Peter Pavelka, Jozef Priadka a Ján Václavik. Za nových členov dozornej rady poslanci schválili Branislava Husára, Štefana Schnitzera a Jána Jurného.

Jana Szedélyová, Peter Rak a Pavol Šulc už nie sú členmi dozornej rady obchodnej spoločnosti STEFE Zvolen. Nahradili ich Ružena Babicová, Juraj Družbacký a Dáša Melicheríková.

V Stredoslovenskej vodárenskej spoločnosti strieda v dozornej rade bývalého primátora Miroslava Kuseina súčasná hlava Zvolena, Lenka Balkovičová.

Poslanci na záver odsúhlasili aj zmenu v Oblastnej organizácii cestovného ruchu „Stredné Slovensko“, kde sa Peter Drozdík posúva z člena predstavenstva na člena dozornej rady (v tomto kresle strieda Evu Paločkovú). A Petra Drozdíka strieda v predstavenstve viceprimátor Jaroslav Stehlík.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM