Eva Drugdová Kultúra

PROGRAM akcií na celý týždeň. Kde všade vo Zvolene sa môžete zabaviť?

Nemáte ešte plány na nadchádzajúce dni? Vyberte si z pestrej ponuky akcií v našom meste!

Ilustračný obrázok k článku PROGRAM akcií na celý týždeň. Kde všade vo Zvolene sa môžete zabaviť?
20
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk

Ako sa stať zlatokopom

17. júla 2017 o 20.50, Kino Star

Týždeň môžete začať filmovým večerom, počas ktorého vás pobaví odvážna, bláznivá a letná komédia. Hlavným hrdinom je zhrdzavený playboy za zenitom, ktorého pokusy vrátiť sa po rokoch ako obávaný dobyvateľ ženských sŕdc a peňaženiek už neprebúdza libido, ale skôr súcit a úsmevy.

Oklamaný

18. júla 2017 o 19.00, Kino Star

V kine tiež zistíte, ako to dopadne v dievčenskej internátnej škole, keď sa tam objaví muž. Oscarová režisérka Sofia Coppola natočila film plný ničivých emócií, ktoré rozprúdili chtíč, vášeň a lásku.

Lezúci chameleón

19. júla 2017 o 9.00, Fun zóna

Okrem prázdninovej nedele pripravili vo Fun zóne program pre deti aj počas týždňa. V stredu sa deti spolu s rodičmi môžu tešiť na hravú tvorivú dielňu a zabiť tak nudu počas letného dopoludnia.

Stredy v knižnici

19. júla 2017 o 10.00, Krajská knižnica Ľ. Štúra

V krajskej knižnici je každú stredu počas prázdninových mesiacov júl a august v dopoludňajších hodinách od 10.00 do 12.00 pripravený zábavný program pre prázdninujúce deti. Čakajú ich hry, tvorivé dielne a iné aktivity.

Sochárske sympózium

20. júla 2017. Kemping Kováčová

V Kováčovej si do konca júla budete môcť pozrieť ako vznikajú sochy. V rámci sympózia sa bude konať aj vernisáž s hudobnými hosťami či workshop.

Letné kino SNG na Zvolenskom zámku

20. júla 2017 o 21.00, nádvorie Zvolenského zámku

Už na 5. ročníku Letného kina SNG na Zvolenskom zámku si budete môcť pozrieť počas piatich premietaní kvalitné snímky klubovej produkcie domácej a zahraničnej filmovej scény. 20. júla začína prvé premietanie a môžete si pozrieť film Sloboda pod nákladom. Letné kino bude prebiehať na nádvorí Zvolenského zámku a v prípade nepriaznivého počasia sa presúva do interiéru.

Culturebox

21. – 22. júla 2017, Park Ľ. Štúra Zvolen

Zvolenský minifestival netradičných hudobných žánrov je tu opäť. Môžete sa tešiť na pestrý program v rôznych hudobných štýloch. V piatok začína podujatie o 15.30 a v sobotu už o 13.30. Vstup je voľný. V piatok sa vám predstaví Loopata Makay, Dáša Fon Fľaša, Fresh Out Of The Bus, Mr.Teddy and the Sidekicks, Funky Emotions, Vec.

Tuning grill párty

21. – 22. Júla 2017, Letisko Dobrá Niva

Na letisku Dobrá Niva sa chystá poriadna akcia. Nebudú chýbať super autá, motokaskadérska show, ale aj miss mokré tričko. A večer bude, samozrejme, zábava na mega párty.

Sport & music fest

22.- 23. júla 2017, Športový areál Hájik Lieskovec

Najväčšia športová akcia leta sa blíži. V športovom areáli v Lieskovci si budú môcť zasúťažiť amatéri aj profesionáli, a to v rôznych druhoch športu. Na výber je volejbal, tenis, bedminton, malý futbal, beh a jumping. No a večer čaká na všetkých perfektná zábava, o ktorú sa postará Polemic.

Júlové nedele budú patriť deťom

23. júla 2017 o 17.00, Fun zóna

Každú nedeľu počas prázdnin sa deti vo Fun zóne budú môcť tešiť na skvelý program. 23. júla je pre vaše ratolesti pripravené čítanie pre deti a baby gym. Nuda však nehrozí ani nasledujúce týždne. Nebudú chýbať tvorivé dielne či ďalšie rozprávky, napríklad aj Divadla NAtraKY.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Letné dni na zvolenskom námestí
20
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM