Jakub Forgács Krimi

Protidrogový zásah vo Zvolene: Zadržali 3 mužov, no aj toto všetko, FOTO

Zaistený materiál bol podľa slov polície zaslaný na expertízne skúmanie a vo vyšetrovaní budú dôležitú úlohu „hrať“ aj vyjadrenia znalcov,.

Ilustračný obrázok k článku Protidrogový zásah vo Zvolene: Zadržali 3 mužov, no aj toto všetko, FOTO
8
Galéria

Vo štvrtok podvečer informovali krajskí policajti o služobnom zákroku polície vo Zvolene. „Kolegovia intenzívne pracovali na prípade, v ktorom ide o podozrenie z drogovej trestnej činnosti. Zadržaní boli včera traja muži, u ktorých je podozrenie, že sa dopúšťali drogovej trestnej činnosti,“ uviedli v piatok na svojej facebookovej stránke.

„Krátko po zadržaní podozrivých vykonali Zvolenskí kriminalisti aj viacero prehliadok priestorov, ktoré by mohli mať s drogovou trestnou činnosťou súvis. Zaistili pri tom rôzny podozrivý materiál, ale pri ohliadkach natrafili aj na predmety, ktoré môžu svedčiť aj o inom druhu trestnej činnosti, v tomto prípade s prečinom nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami,“ píšu muži zákona.

„V tomto štádiu vyšetrovania však nie je možné sa zatiaľ konkrétnejšie vyjadriť, nakoľko všetok zaistený materiál bol zaslaný na expertízne skúmanie a vo vyšetrovaní budú dôležitú úlohu „hrať“ aj vyjadrenia znalcov,“ dodali policajti.

Zábery toho, čo policajti objavili pri prehliadkach priestorov, nájdete v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Čo všetko zaistili policajti pri prehliadkach priestorov vo Zvolene?
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM