Baculík Tomáš Iné športy

Prvý turnaj aj pre začiatočníkov

V poslednú augustovú sobotu klub SpeedFUN Podbrezová organizuje v rovnomennej obci turnaj série REGIONAL Cup

Určite nie všetci z Vás si asi trúfate zaradiť sa do skupín a súbojov s pravidelne trénujúcimi hráčmi a tým pádom je pre Vás účasť na turnaji demotivačná.

Keďže chceme poskytnúť súťažný priestor aj novým hráčom, ktorí si chcú vyskúšať súťažný speed badminton, ale netrúfajú si ešte hrať s hráčmi z hlavných kategórií, pripravili sme práve pre nich kategóriu ZAČIATOČNÍCI (muži – ženy).

V tejto kategórii môžu nastúpiť hráči, ktorý na turnaji nefigurujú v rankingu SASB, ktorých nájdete tu: http://speedminton.sk/index.php?…

Turnaj v hlavných kategóriach bude pre hráčov predposlednou možnosťou bodovo si prilepšiť pred októbrovými Majstrovstvami SR, kde budú pozývaní hráči podľa rankingového postavenia.

Ďalším podobným turnajom aj pre začiatočníkov bude HUTIRA Cup v Handlovej 18. septembra 2010 a rovnako pripravujeme aj turnaj v Žiline niekedy v novembri (samozrejme v hale).

Budeme veľmi radi, kedže vieme, že sa vytvárajú rôzne skupiny rekreačných hráčov, keď sa nám s Vašou pomocou podarí zorganizovať malý turnaj aj vo Vašom regióne. Dajte nám o sebe vedieť a Vašu snahu určite oceníme.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM