Stanislav Černák Rôzne

Ráno poskytlo obyvateľom krásne scenérie: Už aj Zvolen sa odel do bielych šiat! FOTO

Zvolenčania sa prebudili do krásneho zasneženého rána. Deti z toho mali isto radosť, ale čo dospelí? Čakalo na nich ranné odhrabávanie áut a nielen to. S našim objektívom sme sa pozreli na krásne scenérie, ktoré ponúklo dnešné ráno.

Ilustračný obrázok k článku Ráno poskytlo obyvateľom krásne scenérie: Už aj Zvolen sa odel do bielych šiat! FOTO
Foto: Stanislav Černák / Zdroj: Dnes24.sk

Zima je už tu pár nedieľ, no poriadna snehová prikrývka napadla až počas tejto noci. Zvolenčania sa tak zobudili do čarokrásneho dňa zaliateho slnkom. Vybrali sme s fotoaparátom na ranné potulky aj my. Počas nich sme stretli aj pár ľudí, ktorí buď odhrabávali sneh spred vchodov panelákov, obchodov alebo zo svojich áut.

„Som na dôchodku a sneh odhrabem spred paneláka veľmi rád. Trošku pohybu mi nezaškodí,“ povedal s úsmevom pán Július (69). Prebudenie do zasneženého rána isto potešilo najmä deti. Avšak bolo vidieť, že sa zo snehu tešili aj dospelí. „Mám rada, keď je vonku sneh, dúfam, že vydrží čo najdlhšie, aj keď dnes sa už má poriadne otepliť,“ prezradila mladá Martina, ktorá akurát venčila svojho psíka.

Samozrejme, že nie všetkých snehová nádielka potešila. „Musel som vstať skôr ako obvykle, aby som odhrabal pred obchodom,“ skonštatoval Ján (47). Najhoršie to majú dôchodcovia. Pani Anna šla na svoj pravidelný nákup veľmi opatrne. „Bojím sa, aby som nespadla,“ doplnila stroho.

Či patríte medzi tých, ktorých snehová prikrývka potešila alebo medzi tých, ktorým vadí, nezabudnite si pozrieť našu fotogalériu, kde nájdete zábery, ktoré sa nám poskytli matka príroda v našom meste počas dnešného rána.

Zasnežený Zvolen
1
Galéria
Zasnežený Zvolen našim objektívom
22
Galéria
Foto: Stanislav Černák / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM