Eva Drugdová Rôzne Správy

Romantická svadba vo Zvolene a okolí. 5 miest na oslavu vášho výnimočného dňa

Zvolen a okolie ponúka viacero krásnych lokalít vhodných na sobáš či oslavu. Ktoré miesta vám môžu do letného svadobného dňa vniesť kúsok romantiky?

Ilustračný obrázok k článku Romantická svadba vo Zvolene a okolí. 5 miest na oslavu vášho výnimočného dňa
33
Galéria
Zdroj: TASR

Je len na vás, či uprednostňujete klasiku alebo siahnete po originalite. V lete chcú však mnohí zaľúbenci sláviť pod holým nebom či zažiť letnú svadobnú romantiku. Vybrali sme pre vás päť miest, na ktorých môžete počas svadobného dňa zažiť niečo nezvyčajné.

Romantika na zámku

Už takmer zvolenskou klasikou je sobáš na zámku, ktorý je obľúbený pre konanie civilných či cirkevných obradov. Prostredie zámku dodá vášmu dňu na výnimočnosti. Nielen sobáš, ale aj oslavu však môžete zažiť na Vígľašskom zámku. Luxusný zámok pri Zvolene pripraví pre svadobčanov nezabudnuteľný zážitok. Obrad je možný vo Veľkej rytierskej sále, v gotickej kaplnke či pod holým nebom na vnútornom nádvorí. Oslavovať s rodinou a priateľmi môžete taktiež priamo na zámku, pričom je vám k dispozícii terasa a vnútorné nádvorie zámku. Svadba ako z rozprávky.

Záhradná svadba

Ak hľadáte niečo menej tradičné, istotne vás zaujme záhradná svadba pod hviezdami. Tú vám ponúkne penzión Zlatý dukát vo Zvolenskej Slatine. Očarí vás obrad v príjemnom prostredí zelene, kde si poviete svoje áno pred zrakmi prítomných. Sobáš môžete takisto spojiť s oslavou na čerstvom vzduchu, ktorá ulahodí všetkým romantikom. Zlatý dukát pritom pre vás zabezpečí úplne všetko. A hoci nebudete mať luxus zámku, svadba pod holým nebom za príjemného počasia bude nezabudnuteľnou.

Nevesta na koči

Eleganciu a štýl vášmu veľkému dňu dodá oslava na Masarykovom dvore. Môžete si pritom vybrať, či máte záujem o niečo veľkolepé alebo komornejšie. Romantiku na vašej svadbe zažijete aj vďaka vyzdobeným kočom, ktoré vás privezú do nového života. Výnimočné svadobné fotografie môžete mať tiež v príjemnom prostredí s ušľachtilými koňmi. No a pre mladomanželov je dokonca pripravený novomanželský apartmán. Zažite oslavu podľa vašich predstáv a na svoj deň budete ešte dlho spomínať.

Svadba v prírode

Svoj veľký deň môžete stráviť so svojimi blízkymi na výnimočnom mieste. Hotel Kráľová je situovaný v malebnej dedinke Kráľová 8 km od mesta Zvolena v samotnom srdci Slovenska. Máte možnosť osláviť svoj dôležitý životný okamih uprostred romantickej prírody a priamo pod hviezdami. Doprajte si svoj svadobný deň v Hoteli s vonkajšou terasou s vodopádom v spojení s nezabudnuteľnými zážitkami. Nechajte sa rozmaznávať v jednej z najkrajších prírodných scenérií Slovenska.

Sekierska dolina

Trochu netradičná svadba v športovom areáli, ale uprostred krásneho a ničím nerušeného prostredia Sekierskej doliny. Okolie skrášlené upravenými trávnikmi a skalkami ponúka romantické prostredie na organizovanie svadieb. Môžete tam nájsť nielen útočisko pred každodenným ruchom, ale aj miesto na výnimočné okamihy počas vášho veľkého dňa.

V priloženej galérii si môžete pozrieť svadobné fotografie od Martina Almášiho!

V OBRAZOCH: Príbehy fotografa Martina Almášiho
33
Galéria
Zdroj: Martin Almáši
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM