Stanislav Černák Hokej

Rozlúčka so sezónou: Príďte si zakorčuľovať a odfotiť sa s majstrami

Majstrovský tím HKM Zvolen sa chce ešte raz poďakovať svojim fanúšikom. Už tento piatok sa môžete s nimi ešte raz stretnúť na zvolenskom zimáku.

Ilustračný obrázok k článku Rozlúčka so sezónou: Príďte si zakorčuľovať a odfotiť sa s majstrami
Zdroj: TASR

Po oslavách zisku majstrovské titulu bezprostredne po piatom finálovom súboji a oslavách na zvolenskom námestí je tu posledná šanca pre fanúšikov stretnúť sa so svojimi hrdinami.

Podľa informácií oficiálnej stránky HKM Zvolen, už tento piatok vykorčuľuje majstrovský tím poslednýkrát v tejto sezóne na ľad o 18. hodine, aby zakončil úspešnú sezónu so svojimi najvernejšími, teda fanúšikmi. Hokejoví majstri vykorčuľujú na ľad síce bez výstroje, ale prichystané budú ohne a reflektory.

Na programe bude mini zápas nazvaný Majstri versus Nádeje, v ktorom sa proti svojim úspešným vzorom predstavia najmladší zvolenskí hokejisti. Fanúšikovia, ktorí si vo Fanshope zakúpili tovar nad 5 eur a vyplnili zlosovateľný kupón budú zaradení do žrebovania o vecné ceny a permanentky na novú sezónu.

Hráči sa však budú venovať najmä svojim fanúšikom. Tí, ktorí si so sebou prinesú korčule, budú si môcť v rámci autogramiády zakorčuľovať s novopečenými majstrami Slovenska! A to nie je všetko. S hráčmi sa budete môcť odfotiť a porozprávať.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM