Jakub Forgács Krimi

Rozsiahle PÁTRANIE v okolí Bystrice: Alexa hľadajú psovodi aj dron, FOTO

Prepátravalo sa okolie Suchého vrchu, okolie jazera Mútne, odkiaľ policajti prešli až do obce Malachov.

Ilustračný obrázok k článku Rozsiahle PÁTRANIE v okolí Bystrice: Alexa hľadajú psovodi aj dron, FOTO
14
Galéria

Polícia v Banskej Bystrici intenzívne pátra po nezvestnom, 17-ročnom Alexovi Huťovi, ktorý odišiel z miesta prechodného bydliska v Banskej Bystrici na neznáme miesto a odvtedy sa neozval. Krajskí policajti o tom informovali na sociálnej siet. „Naposledy bol videný v pondelok večer a Informácia o jeho nezvestnosti bola prijatá v utorok. Odvtedy vynakladajú policajti a hasiči maximálne úsilie, aby ho našli čo najskôr,“ pokračovali muži zákona.

Aj v stredu sa konala rozsiahla pátracia akcia v okolí Banskej Bystrice. „Prepátravalo sa okolie Suchého vrchu, okolie jazera Mútne, odkiaľ policajti prešli až do obce Malachov. Do akcie boli zapojení policajti poriadkovej, kriminálnej, aj dopravnej polície, policajti so služobnými psami a hasiči. Pátralo sa zo zeme, ale vďaka policajnému dronu aj zo vzduchu. Nezvestného chlapca sa ale, žiaľ, zatiaľ nepodarilo nájsť,“ pokračovali policajti so slovami, že v pátraní preto pokračujú naďalej.

„Obraciame sa na občanov, ktorí budú mať akékoľvek informácie, ktoré nám pomôžu pri pátraní, aby zavolali na číslo 158. Každá, zdanlivo aj nepodstatná drobnosť môže prispieť k jeho záchrane,“ dodali na záver.

Zábery z pátracej akcie nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Polícia pátra po stratenom Alexovi
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM