Marcel Mojžiš Hokej

Rytieri tiahnu na Košice v plnej zbroji, oslavy ich neskolili

Zvolenských hokejistov neskolili choroby ani nečakané oslavy a sú pripravení bojovať do posledného muža s košickým majstrom. Hráčom stúpa sebavedomie a chcú všetkých prekvapiť presne podľa receptu trénera Mikulu.

Marek Slovák v rozhodujúcom šiestom štvrťfinálovom zápase proti Skalici zažiaril dvoma gólmi rovnako ako Kamil Brabenec. A aj preto sa cíti vo veľkej pohode. [i„Sebavedomie rastie, teraz nám poriadne narástlo, bude to otvorená séria, my môžeme len prekvapiť. Verím, že elektrizujúca atmosféra nás opäť dostane do varu,“// želá si Marek.

[blockquote]Kamil Brabenec zasa dúfa, že tréner vymyslí na Košice účinný recept. „Ak jeho predstavy naplníme, tak môžeme zase uspieť. Nikde nie je napísané, že nemôžeme vyhrať, alebo naopak, že môžeme prehrať na zápasy aj 0:4. Na Košice potiahneme určite s odhodlaním, to jediné je isté.“ [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.129640_Zvo­len-vyrazil-za-majstrami,–mag-Mikula-hovori-o-medaile]Prečítajte si viac TU[/link] o recepte na úspech priamo od trénerského mága Petra Mikulu.[/bloc­kquote] Jeho spoluhráč Lukáš Jurík sa k takémuto optimizmu väčšiny mužstva pridáva. Je si vedomý, že teraz spolu s chlapcami opäť začínajú od nuly a šance sú 50 na 50. Pokúsime sa v tomto dvojzápase vyhrať aspoň jeden, aby sme mali výhodnejšiu pozíciu. Skalica disponovala silou, Košice takisto, s vyrovnaným kádrom vyhrali základnú časť. Je pravda, že v tejto sezóne sme zvíťazili nad nimi len v jednom zápase, no je to už za nami, nemyslíme na to, preštudujeme si ich hru, určíme účinnú taktiku,“ konštatuje.

[color=#ff3300]­A malo by to ísť, veď ťažké nohy po oslave postupu už Zvolenčania nemajú.// „Oslavy boli normálne, nič bujaré. Jeden večer sme si ich naplno užili, dva dni relaxovali, vyháňali únavu z nôh a teraz sa sústreďujeme na náš cieľ – chceme do finále,“// prezradil Lukáš Jurík.[/color]

zvolen24.sk/tasr foto: webnoviny

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM