Kultúra

Sezóna tancovačiek v plnom prúde. Plesať sa bude vo Zvolene aj v okolí

Plesová sezóna láka do tanca. Kde všade vo Zvolene a okolí sa budete môcť vytancovať?

Ilustračný obrázok k článku Sezóna tancovačiek v plnom prúde. Plesať sa bude vo Zvolene aj v okolí
8
Galéria
Zdroj: TASR

Plesová sezóna v týchto dňoch vrcholí, mnoho plesov v Banskobystrickom kraji sa koná tento a budúci víkend, posledné veľké plesy sa uskutočnia aj 9. februára.

Takým bude napríklad aj Reprezentačný Zvolenský ples v hoteli Poľana. Hosťom piateho ročníka bude spevák Pavol Hammel. Podľa organizátora Jána Kubiša ples si za také krátke obdobie získal už dostatočné renomé, zavíta naň aj herec a zabávač Štefan Skrúcaný. Hrať bude zvolenská skupina Human Hill s Janou Filovou, vystúpi aj Tereza Králiková a Kristína Vrecková.

Zvolenský ples však bude mať v ten istý deň konkurenciu a to v podobe Marína Plesu, ktorý bude v Dome kultúry ŽSR. Členovia a priaznivci Folklórneho súboru Marína sa budú zabávať s ľudovou hudbou Vrchovská ruža pod vedením Pavla Martinku a s DJ Jegerom. Hosťom bude dievčenská vokálna skupina Sweet Little Chicks.

V sobotu 26. januára sa uskutoční veľký ples aj neďaleko, na zámku Vígľaš. Návštevníci budú namiesto zvyčajných rób oblečení v dobových kostýmoch. Ples sa bude niesť v historickom duchu. Súčasné hity však bude hrať skupina Elán forever.

Foto: ilustračné

Plesajte
8
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM