Jakub Forgács Správy

Šľachetné gesto zvolenských hokejových fanúšikov. Aj oni sa rozhodli pomôcť

V súvislosti s koronavírusom sa rozhodli konať aj Ultras Zvolen. Po príhode so staršou pani už nechcú zažiť niečo podobné.

Ilustračný obrázok k článku Šľachetné gesto zvolenských hokejových fanúšikov. Aj oni sa rozhodli pomôcť
31
Galéria
Zdroj: TASR

Na facebookovej stránke Ultras Zvolen pribudol príspevok, ktorý si razom vyslúžil spŕšku pozitívnych reakcií. Súvisí so situáciou okolo koronavírusu.

Vďačná pani

„Už dlhšie sa pohrávame s myšlienkou , ako v tejto situácii pomôcť tým, ktorým pomôcť nevyhnutne treba,“ píše sa na stránke.

Autor príspevku opisuje situáciu, kedy SBSkár nechcel do jedného z obchodov vpustiť staršiu pani, ktorá si doteraz nemala kde kúpiť rúško. Jeden z fanúšikov jej poskytol dve svoje, ktoré dostal od známych. „Pani s plačom odchádzala a ďakovala, no už nikdy nechcem, aby sa niečo podobné opakovalo,“ píše sa na stránke.

Šľachetné gesto

„Preto sme sa rozhodli, že podáme pomocnú ruku. Kto má podobné problémy, resp. o kom viete aj z vášho okolia, že sa nemá ako dostať ku základným potravinám, neváhajte napísať správu alebo volajte na číslo 0915358117,“ uvádzajú Ultras Zvolen.

„Žiadne obmedzené množstvo potravín nie je a náklady na cestu hradíme zo svojho,“ spomína sa na stránke s tým, že správy so žiadosťami môžu ľudia posielať rovno na stránku alebo volať na uvedené číslo kedykoľvek. „Pomoc je v týchto časoch prvoradá,“ dodávajú Ultras Zvolen.

Foto: ilustračné

Koronavírus na Slovensku
31
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM