Kultúra

Sliačska kapela Got Blue Balls opäť vyráža do sveta. Milovníku punku v kráľovstve, tešte sa!

Got Blue Balls sú späť. Po vydaní druhého albumu Counting the days (2015) a personálnych zmenách je punková kapela Got Blue Balls na ceste do Anglicka. Kapela je známa svojim koncertovaním v zahraničí a tento rok sa premiérovo predstaví aj na ostrovoch.

Ilustračný obrázok k článku Sliačska kapela Got Blue Balls opäť vyráža do sveta. Milovníku punku v kráľovstve, tešte sa!
Zdroj: Dnes24.sk

Got Blue Balls odohrá za osem dní šesť koncertov v mestách Londýn, Manchester, Liverpool, Brigdwater, Leeds a Brighton. Pre slovenských fanúšikov si pripravili špeciálny koncert v Banskej Bystrici (ZáhradaCNK), ktorý zahrajú 24.10.2015 so zatiaľ nezverejneným špeciálnym hosťom. Ďalšie informácie k turné a slovenským koncertom zverejní kapela v blízkej dobe na svojich sociálnych sieťach.

WOLVES HAVE COME UK TOUR

7.10.2015 Londyn (UK)
8.10.2015 Man­chester (UK)
9.10.2015 Leeds (UK)
10.10.2015 Brig­dwater (UK)
12.10.2015 Li­verpool (UK)
14.10.2015 Brighton (UK) 24.10.2015 Banská Bystrica (SK)

Slovenská punk-rocková kapela Got Blue Balls, tento rok vydala svoj druhý album s názvom Counting the days spolu so singlom Mirror, ku ktorému vydala aj videoklip.

Kapela momentálne funguje v zložení Michal Minár (spev), Juraj Oravec (gitara), Richard Mikuš (bicie), Roman Hríbik (bass gitara) a Lukáš Hlaváč (gitara, klavesy). Od vydania prvého albumu kapela odohrala, niektoré z najväčších festivalov v strednej Európe, ako Pohoda festival (Slovensko), Waves Vienna festival (Rakúsko), Rock for People festival (Česká Republika) a absolvovala niekoľko koncertných turné v zahraničí a na Slovensku.

Got blue balls
1
Galéria
Got blue balls
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM