Stanislav Černák Kultúra

Snehová kalamita v Bratislave má dopad aj na Zvolen: Koncert legendárnej kapely museli zrušiť!

Mnoho ľudí sa tešilo na koncert Slobodnej Európy a krst Sliačanov Got Blue Balls v Dome kultúry ŽSR. Napokon sa dnes nič diať nebude.

Ilustračný obrázok k článku Snehová kalamita v Bratislave má dopad aj na Zvolen: Koncert legendárnej kapely museli zrušiť!
Zdroj: TASR

Koncert Slobodnej Európy a Got Blue Balls sa mal uskutočniť už dnes od 20:00 hod., no napokon sa musí presunúť na iný termín. Aj na našich stránkach sa venujeme dnes najmä výdatnému sneženiu, ktoré zasiahlo nielen Zvolen, ale celé Slovensko. A to je aj hlavným dôvodom presunutia koncertu.

Organizátorom prišla správa od skupiny Slobodná Európa v tomto znení: „Vzhľadom na dnešnú kalamitnú situáciu, husté sneženie a obmedzenej doprave (v Bratislave viacmenej úplne nefunkčnej), bohužiaľ nie sme schopní dnes vycestovať do Zvolena na koncert, ktorý tým pádom sme nútení zrušiť. S usporiadateľskou agentúrou hľadáme náhradný termín tohto koncertu v DK ŽSR, ktorý oznámime hneď po víkende.“

Tí, ktorí ste si už lístky kúpili, nemajte obavy. Organizátori odkazujú: „Všetky vstupenky zakúpené na dnešný termín ostávajú v platnosti a zabezpečia jeho majiteľovi vstup na nový náhradný termín koncertu. Komu nový termín nebude vyhovovať, alebo z akéhokoľvek dôvodu chce svoju vstupenku vrátiť, môže tak urobiť na mieste jej zakúpenia, kde mu bude vrátená celá suma. Za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme a ďakujeme za pochopenie.“

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM