Stanislav Černák Krimi

Špecifický lup zlodejov vo Zvolene: Z miestností zmizlo 21 riadne namontovaných radiátorov!

Zrejme viacerí zlodeji majú na svedomí vlámanie do budovy na Unionke, z ktorej zmizlo veľa vecí. Kuriózne je, že pozornosti páchateľov neunikla ani elektroinštalácia.

Ilustračný obrázok k článku Špecifický lup zlodejov vo Zvolene: Z miestností zmizlo 21 riadne namontovaných radiátorov!
Foto: Slávka Kellová

Ako nás informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová,na Unionke vo Zvolene došlo vlámaniu do budovy kamenárstva. Polícia vo Zvolene už začala trestné stíhanie pre prečin krádeže.

„Do budovy kamenárstva sa zrejme vlámali viacerí zlodeji,“ informovala Faltániová a pokračovala, „zlodeji ukradli snowboard s viazaním, rozbrusovačku, dve ručné brúsky, mikrovlnku, plynový revolver a štartovaciu pištoľ.“

Z viacerých miestností napokon dlhoprstí vzali ešte 21 riadne namontovaných rebrových radiátorov a v kancelárii znehodnotili účtovnú dokumentáciu. Taktiež poškodili v budove aj viacero dverí. Zlodeji boli veruže dôslední, pretože na pokoji nenechali takmer nič a odniesla si to aj elektroinštalácia. „Elektrické káble vytrhali zo stien a poškodili aj stropné neónové svietidlá. Elektroinštaláciu vytrhali aj zo 6 elektroinšta­lačných skríň,“ dodala krajská policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM