Nicole Regecová Rôzne

Spoveď bývalého trestanca aj rapový klip. 5 TOP správ týždňa zo Zvolena

Uplynulý týždeň sme vám priniesli viacero článkov o problémoch, ľuďoch či akciách pod Pustým hradom a v okolí. Čo u čitateľov zabodovalo úplne najviac?

Ilustračný obrázok k článku Spoveď bývalého trestanca aj rapový klip. 5 TOP správ týždňa zo Zvolena
Foto: Nicole Regecová

Bývalý trestanec

Miroslav Kašaj sa v minulosti zaplietol s nesprávnymi ľuďmi v nesprávnom čase. Svoj trest si spravodlivo odpykal a prešiel veľkou premenou. Zvolenský tréner thajského boxu nám vyrozprával svoj životný príbeh.

Návrat Barteka?

Zvolenčan Martin Bartek (35) momentálne hrá v Čechách. Nad návratom ku bryndziarom už premýšľal, ale nie je to také jednoduché. Ako si hokejista spomína na finále, kedy sa postavil proti rodnému mestu?

Deviataci nahrali rapový song

Čerství absolventi známej základnej školy pod Pustým hradom prekvapili. So školou a spolužiakmi sa rozlúčili mimoriadne netradične – vlastnou skladbou. Chceli sa tak poďakovať za celých deväť rokov.

Želiezko v ohni

Zachytáva krásy slovenskej prírody a nezostal prehliadnutý ani za oceánom. Slovenský dokument bol ocenený na filmovom festivale v americkom Los Angeles.

Vítanie prázdniny

Na Zlatom Potoku to cez víkend žilo. Letné prázdniny na známom zvolenskom sídlisku vítala akcia s názvom Vivat vakácie. Úspech zožalo aj pokreslené auto značky Fiat 126.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM