Hokej

Staronovou posilou hokejistov HKM Zvolen sa stal Čech Daniel Krejčí. Dvadsať

Ilustračný obrázok k článku Staronovou posilou hokejistov HKM Zvolen sa stal Čech Daniel Krejčí.
Dvadsať
Zdroj: Dnes24.sk

Staronovou posilou hokejistov HKM Zvolen sa stal Čech Daniel Krejčí. Dvadsaťštyriročný obranca, ktorý už pod Pustým hradom pôsobil v minulom ročníku, podpísal s tipsportligistom zmluvu do konca prebiehajúcej sezóny. Informovala o tom oficiálna webstránka HKM.

Krejčí sa zapojil do prípravy mužstva už počas reprezentačnej prestávky. Odchovanec pražskej Slavie sa vracia do klubu, v ktorom odohral svoju doteraz najlepšiu sezónu. V ročníku 2015/2016 nastúpil vo farbách Zvolena v 63 stretnutiach, v ktorých nazbieral 33 bodov za 13 gólov a 20 asistencií. Stal sa tak najproduktívnejším obrancom svojho mužstva a tretím najproduktívnejším v celej Tipsport Lige. To zákonite zvýšilo záujem o jeho služby, a tak v lete zamieril do Mladej Boleslavi. V stredočeskom klube si však nedokázal vybojovať stabilné miesto v zostave, jediný štart si pripísal v Lige majstrov, následne sa presunul do prvoligových Benátok nad Jizerou, kde odohral 16 zápasov.

„Bol som tu vlani a mal som skvelý rok,“ uviedol Krejčí pre klubový web. „Videl som, že Zvolen na tom nie je najlepšie, mne osobne sa v Česku tiež veľmi nedarilo, a tak som to chcel zmeniť. Snáď niečím pomôžem a úžitok z toho budú mať obe strany.“ Hráči HKM počas reprezentačnej pauzy poriadne zaberali, staronová posila sa tak mala možnosť zoznámiť s prácou nového trénera a s hráčmi, ktorí v minulej sezóne v kádri Zvolena neboli.

„Dosť chalanov zostalo, takže som ich poznal a tí noví, myslím si, že zapadli. Zostal aj Andrej Podkonický a pán Staš tu vlani trénoval juniorku, takže som ho poznal. Párkrát sme sa spolu počas uplynulej sezóny rozprávali. Je to určite skúsený tréner. Trochu ide viac do systému a má dlhšie tréningy než pán Turek, ale nevidím v tom problém, každý verí tomu svojmu,“ zhodnotil svoj prvý týždeň pobytu vo Zvolene ofenzívny obranca, ktorý bude mať obnovenú premiéru v drese HKM v zápasoch proti nováčikom z Liptovského Mikuláša a Nových Zámkov.

HKM Zvolen do novej sezóny v nových dresoch!
8
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM