Stanislav Černák Rôzne

Stavia sa aj na Sekieri: Pri priehrade vyrastú nové domy, takto to tam bude vyzerať

Na Sekieri oproti Základnej škole J. Alexyho prebiehajú intenzívne stavebné práce na projekte Zátišie nad priehradou. Do budúcej jari tam vyrastie 20 nových domčekov.

Ilustračný obrázok k článku Stavia sa aj na Sekieri: Pri priehrade vyrastú nové domy, takto to tam bude vyzerať
Zdroj: Dnes24.sk

Stavebné práce sú rozdelené do dvoch etáp. „Prvá etapa zahŕňa inžinierske siete a infraštruktúru. Tú by sme chceli dokončiť niekedy začiatkom augusta. Druhá etapa zahŕňa stavanie samotných domčekov, ktoré začneme stavať za nejaké 2 až 3 týždne,“ povedal pre Zvolen 24 Jozef Gostík z investorskej spoločnosti Idea Invest.

Na Sekieri pri priehrade vyrastie 20 nových domčekov. „Ich stavbu plánujeme dokončiť ešte dokonca tohto roka. Interiérové práce budú prebiehať cez zimu. Kolaudácia domov prebehne na jar 2014,“ nechal sa počuť Gostík.

Medzi domčekmi bude aj nová cesta. O domy je už veľký záujem teraz. „Domčeky predávame iba s pozemkom. Polovicu ich už máme zarezervovaných. O domy je skutočne záujem,“ prezradil Jozef Gostík a pokračoval, „ponúkame dva druhy domov. Jeden je menší a druhý väčší. Záujem je zatiaľ iba o tie väčšie.“

Investorovi sa lokalita na Sekieri zdala atraktívna. „Toto miesto je atraktívne. Je na okraji mesta, kde cítiť prírodu, no zároveň je to aj v meste,“ dodal Gostík.

Vizualizáciu nových domov nájdete v našej fotogalérii.

Vizualizácia Zátišia nad priehradou
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM