Jakub Forgács Krimi

Streľba vo Vlkanovej: Opitý muž (52) vytiahol zbraň na terase pivárne

Muž pod vplyvom alkoholu najskôr na terase pred pivárňou a následne aj v jej vnútorných priestoroch strieľal zo zbrane. V minulosti bol už deväťkrát súdne trestaný.

Ilustračný obrázok k článku Streľba vo Vlkanovej: Opitý muž (52) vytiahol zbraň na terase pivárne
Zdroj: TASR

Banskobystrickí policajti vyšetrujú prípad zločinu vydierania, ku ktorému došlo v sobotu (13.10.) popoludní vo Vlkanovej. „Muž (52) tu pod vplyvom alkoholu najskôr na terase pred pivárňou a následne aj v jej vnútorných priestoroch strieľal zo zbrane,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„Vo vnútri pohostinstva podišiel k pultu, kde obsluhu žiadal o alkohol. Po tom, čo mu čašníčka uviedla, že mu naliať nemôže, uviedol, že opäť vystrelí. Z obavy jeho ďalšieho nepredvídateľného konania mu nakoniec alkohol naliala,“ pokračovala hovorkyňa.

„Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície už muža obvinil zo zločinu vydierania. Vykonanými procesnými úkonmi bolo zistené, že v prípade zbrane, z ktorej niekoľkokrát vystrelil išlo o plynovú pištoľ. Obvinený bol umiestnený do cely predbežného zadržania a zo strany vyšetrovateľa bol podaný podnet na jeho väzobné stíhanie,“ dodala Kováčiková so slovami, že v prípade obvineného ide totiž o muža, ktorý už bol v minulosti 9 x súdne trestaný.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM