Jozef Sliacky Rôzne

Stretnutie so šesticou kandidátov na primátora Zvolena

Lenka Balkovičová, Mária Fiľová, Miroslav Gálik, Miroslav Kusein, Juraj Pilát, Jozef Pinka. To je šestica Zvolenčanov, ktorí sa uchádzajú o miesto primátora na ďalšie štvorročné obdobie. Všetci tak majú príležitosť postaviť sa zoči-voči svojim voličo

Všetci šiesti kandidáti dostali na toto diskusné fórum pozvanie a či túto príležitosť priamej konfrontácie využijú, záleží len a len od nich. Stretnutie sa uskutoční vo veľkej zasadačke na prízemí Mestského úradu a jeho začiatok je o 16. hodine. Všetci kandidáti dostanú rovnaký priestor na prezentovanie svojich názorov, na vyjadrenie svojich predstáv na riešenie najaktuálnejších problémov Zvolena a Zvolenčanov.

Je to vlastne jediná a teda jedinečná príležitosť stretnúť sa s ľuďmi, ktorí majú chuť a odvahu viesť Zvolen do roku 2014, a to priamo v riadnej čistej diskusii neprikrášlenej guľášom, párkami či punčom.

Keďže problémov, s ktorými musí Zvolen zápasiť, je naozaj dosť, dôležitý je každý názor, každá pripomienka, každý návrh na riešenie. Aj preto by si Zvolenčania mali nájsť čas a zamieriť vo štvrtok večer do mestskej zasadačky.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM