Alžbeta Paulíková Rôzne

Súťaž o najkrajšie mesto už skončila a Zvolen dosiahol nádherný úspech: Toto je fakt paráda!

V súťaži Najkrajšie mesto a obec Slovenska 2015 Zvolen doslova zažiaril. Naše mesto totiž dosiahlo naozaj prekrásny úspech. Toto je fakt paráda!

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najkrajšie mesto už skončila a Zvolen dosiahol nádherný úspech: Toto je fakt paráda!
Zdroj: TASR

Fantázia! Zvolen sa stal pre rok 2015 tretím najkrajším mestom Slovenska! Vyplýva to z hlasovania verejnosti na internetovom portáli Slovakregion. Výsledky súťaže, ktorá bola vyhlásená v období od 1. apríla 2015 do 31.októbra 2015, boli uverejnené 5. novembra 2015.

V ankete dostal Zvolen až vyše 29 600 hlasov, čo je len o dve stovky menej než mala druhá Spišská Nová Ves. Na prvom mieste skončila Prievidza s vyše 30 000 hlasmi. Ešte pre porovnanie, v roku 2014 skončil Zvolen na 11. mieste.

Cieľom súťaže bolo poukázať na krásy našich krajov, miest a obcí a v neposlednom rade na snahu primátorov a starostov o ich rozvoj. Súťaž bola oproti minulým ročníkom trošku iná. Novým pravidlom bolo, že zvíťazí mesto/obec, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas. Oficiálne verejné odovzdávanie cien pre víťazov sa bude konať v januári 2016 vo Výstavisku Incheba v Bratislave.

Môže vás zaujímať:

Je medzi nimi aj to vaše? Toto je 15 najčastejších priezvisk vo Zvolene!

Exkluzívna FOTO lahôdka z nášho mesta: Pozrite si, kam sa kedysi Zvolenčania chodievali kúpať

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM