Eva Drugdová Rôzne Správy

Témy týždňa: Dni mesta, tanečnica pri tyči, či boj Zvolena o titul NAJ mesto

Ktoré články boli na našom webe najčítanejšie? Tak ako každý týždeň, aj teraz vám prinášame prehľad článkov, ktoré vás zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Témy týždňa: Dni mesta, tanečnica pri tyči, či boj Zvolena o titul NAJ mesto
28
Galéria
Zdroj: archív Hany Ritterovej

Celým minulým týždňom sa niesla atmosféra Dní mesta. Zvolenčanov zaujímal nielen plánovaný program, ale aj reportáž, ktorú sme vám priniesli z piatkového dopoludnia. Nechýbali však ani rozhovory so šikovnými Zvolenčanmi a taktiež možnosti zahlasovať za Zvolen ako NAJ mesto Slovenska alebo za obľúbenú kaviareň pod Pustým hradom.

Tanečnica pole dancu

Začiatkom týždňa sme vám v rozhovore predstavili tanečnicu a trénerku pole dancu. Na tyči dokáže naozaj nevídané kúsky a touto zaujímavou kombináciou tanca s fitness nakazila aj mnohé Zvolenčanky. Hoci je to tanec, ktorý vyvoláva aj ostych, priťahuje čoraz viac ľudí. Mnohých láka vyskúšať si ho.

NAJ mesto Slovenska

V internetovej súťaži bojuje Zvolen o titul NAJ mesto Slovenska. Zatiaľ sa mu darí výborne, no stále je možnosť, posunúť ho vyššie. Hlasovať totiž môžete až do konca októbra.

Obľúbená kaviareň

V našom výbere sme vám ponúkli 5 kaviarní v centre Zvolena, z ktorých ste si mohli vybrať vašu najobľúbenejšiu. Samozrejme, máme vo Zvolene neúrekom dobrých podnikov a pre každého je TOP niečo iné. Naše hlasovanie však ešte stále prebieha a v rebríčku preto môžete zamiešať poradím.

Človek, ktorý dáva nástrojom dušu

Počas týždňa sme vám tiež ponúkli rozhovor s výnimočným človekom, ktorý vyrába hudobný nástroj kalimbu. Marek Bolf ručne vyrezáva africký hudobný nástroj a svojim zápalom mu vdychuje dušu. Ako sám hovorí, na tento nástroj dokáže hrať naozaj každý. Vôbec nemusíte byť hudobník, stačí len experimentovať a nechať sa unášať hudbou.

Dni mesta Zvolen

Celý týždeň sa niesol v duchu osláv Dní mesta Zvolen, ktoré prebiehali počas piatka a soboty. Návštevníkom ponúkli množstvo zábavy, atrakcíí a zaujímavého programu. Nechýbal ani jarmok ľudových remesiel, na ktorom ste mohli nájsť naozaj netradičné výrobky a hotové umelecké diela.

Pozrite si v priloženej galérii fotoreportáž z Dní mesta!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Dni mesta Zvolen 2017
28
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM