Ivana Herková Iné športy

Tip na podujatie: Hviezdy v thaiboxe zabojujú o titul šampióna Európy

Už najbližšiu sobotu sa pod Urpínom stretnú tvrdí chlapi. Na podujatí vás čaká krv, pot i drsné päste bojovníkov, ktorých cieľom je len jedno – dostať súpera na lopatky!

Ilustračný obrázok k článku Tip na podujatie: Hviezdy v thaiboxe zabojujú o titul šampióna Európy
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Trinásty galavečer Profiligy Muay Thai sa bude konať 1. júna 2013 na banskobystrickom zimnom štadióne. Po poslednom ročníku, ktorý do vypredanej haly priniesol viac než 3 500 divákov, sa organizátori tento rok rozhodli nastaviť atraktivitu podujatia o úroveň vyššie a priniesť pre domácich bojovníkov kvalitných súperov zvučných mien.

Súčasťou galavečera bude aj turnaj 8 bojovníkov vo váhe do 71 kg, ktorí sa pobijú o opasok Medzinárodného šampióna Youngblood-WMC. Jeden z hlavných zápasov večera bude medzi Banskobystričanom Vladom Moravčíkom a holandskou superstar Marcom Piqué. Bojovať sa bude o titul Európskeho šampióna najprestížnejšej federácie WMC.

Z domácich borcov sa ďalej predstavia Vladimir Konský, ktorý v spomínanej pyramíde zabojuje o opasok, Ján Mazúr, ktorého čaká náročný duel s thajským top bojovníkom Nonsaiom, či mladé talenty ťažkej váhy Ivan Bartek a Martin Pacas. Duel v MMA sľubuje veľkú akciu. Proti levočskému fighterovi Dávidovi Kedžcuchovi sa postaví tvrdý zápasník Miroslav Štrbák z Gracie Barra Nitra. Hosť večera MAJK SPIRIT. Začiatok o 18:00 hod.

PROFILIGA MUAY THAI je Top galavečer v Muay Thai, K-1 a MMA, Galavečer Profiliga Muay Thai, ktorý sa každoročne koná v Banskej Bystrici. Je vyvrcholením celej sezóny a patrí medzi najprestížnejšie podujatia v Európe.
Elektrickú energiu na podujatí pomocou mobilnej elektrocentrály s výkonom 400 KVA zabezpečuje spoločnosť BCF z Banskej Bystrice. „S istotou môžeme ručiť za plynulý priebeh podujatia. O bezchybnom a bezproblémovom zabezpečení akéhokoľvek podujatia svedčí aj fakt, že naša spoločnosť už druhý rok zabezpečuje aj najväčšiu leteckú udalosť roka v našom regióne, Medzinárodné letecké dni, SIAF 2013,“ hovorí Ivana Herková, PR manažérka spoločnosti BCF.

Lístky si môžete zakúpiť vo Fitstudiu Hit, Banská Bystrica, v Olympia Sport, Dolná 30, Banská Bystrica, vo Fit Plus Banská Bystrica, Nám. Ľ. Štúra 22 – oproti McDonald, v Surplusshop vo Zvolene alebo na http://www.ticketportal.sk/event.aspx?…

Thaibox BB - pozvánka
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM