Martin Károly Krimi

Tragédia mamy so synmi: Smrť prišla pri návrate z pohrebu

Cesta matky s jej dvomi synmi skončila v sobotu obrovskou tragédiou. Zrážku s nákladiakom neprežili Anniny (52) dvaja synovia kňaz Vladimír Vincent (†25) a Stanislav (†24). Vracali sa z pohrebu.

Cesta rodiny sa zmenila na príšerné nešťastie. V piatok o deviatej hodine večer v katastri obce Horné Hámre v okrese Žarnovica došlo na ceste k tragédii.

Po zrážke s niekoľko tonovým nákladiakom matka Anna stále bojuje o svoj život v nemocnici. Synovia, z ktorých jeden bol kňaz a slúžil ako rehoľník aj v Kremnických Baniach, sú už po smrti.

Všetci traja boli na pohrebe a keď sa vracali domov, stala sa tá hrozná tragédia. Nik v obci to nechápe, Anna bola opatrná šoférka,“ povedala obyvateľka Radobice pri Partizánskom, pre čas.sk.

Podľa dedinčanov ide o rodinné prekliatie. Strýko zosnulých bratov zomrel podobným spôsobom ako oni v roku 2008. Nešťastne vbehol autom pod nákladiak.

[blockquote]Vodička (52) Škody Fabie z dediny Radobica v okrese Prievidza, v miernej pravotočivej zákrute v smere od Žarnovice na Veľké Pole, z doposiaľ nezistených príčin zišla pravou stranou vozidla mimo vozovku. Nnásledne nad autom stratila kontrolu, čím sa dostala do protismeru. Potom došlo k obrovskému nárazu. [/blockquote] Nanešťastie práve v tej chvíli tade prechádzal nákladiak s návesom. Ten šoféroval 42-ročný vodič z Poľska. Scania čelne narazila do pravej strany škodovky.

Celý článok z čas.sk si prečítajte [link=http://kri­mi.cas.sk/cla­nok/228217/tra­gicka-nehoda-anna-so-synmi-25–24-sa-vracali-z-pohrebu.html]TU[/lin­k].

[color=#cc0000]­Súvisiaci článok [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.138693_Mat­ka-vrazila-do-kamionu:-Synovia-%28%E2%80%A02­4,%E2%80%A025%29-to-neprezili!]Matka vrazila do kamiónu: Synovia (†24,†25) to neprežili![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM