Marcel Mojžiš Krimi

Tragédia medzi Lieskovcom a Zvolenom: Motorkár (†29) neprežil zrážku so škodovkou!

V piatok o 18.25 hodine došlo na ceste medzi obcou Lieskovec a Zvolenom k tragickej dopravnej nehode. Došlo k zrážke osobného motorového vozidla Škoda Felicia, ktoré viedol 20-ročný Zvolenčan s motocyklom Suzuki.

Ilustračný obrázok k článku Tragédia medzi Lieskovcom a Zvolenom: Motorkár (†29) neprežil zrážku so škodovkou!

Motorku viedol 29-ročný mladík z okresu Zvolen. „K dopravnej nehode došlo tak, že vodič osobného motorového vozidla pri odbočovaní z hlavnej cesty nedal prednosť v jazde oproti idúcemu motocyklistovi, ktorý prichádzal v smere od Lieskovca na Zvolen,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Petra Vašková.

Došlo k zrážke, pri ktorej mladý motorkár utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Vodič Felície pri nehode neutrpel žiadne zranenia. Alkohol u vodiča osobného vozidla zistený nebol. Na mieste mu bol zadržaný vodičák.

„Nehodu prevzal na mieste vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. K vyšetrovaniu nehody bol na miesto privolaný znalec z odboru cestnej dopravy Vozidlo Škoda Felicia, ako aj motocykel Suzuki GSX boli zaistené za účelom znaleckého skúmania,“ dodala P. Vašková.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM