Nicole Regecová Rôzne

Uplynulý týždeň v kocke: 5 správ, ktoré najviac oslovili Zvolenčanov

Aj celý uplynulý týždeň sme pre vás mapovali situáciu vo Zvolene či v okolí. Niektoré témy našich čitateľov oslovili až nadpriemerne. Pozrite si, čo rezonovalo najviac.

Ilustračný obrázok k článku Uplynulý týždeň v kocke: 5 správ, ktoré najviac oslovili Zvolenčanov
Zdroj: Dnes24.sk

Vytetovaný erb Zvolena

Fero Molnár (20) je športovec telom i dušou. Okrem toho má slabosť pre tetovania. Jeho telo zdobí hneď niekoľko. Posledné prekvapí nejedného Zvolenčana. Prečo si dal na seba zvečniť erb nášho mesta?

Zvolenčanka študujúca v Anglicku

Lucia Koreňová (21) odišla poprvýkrát do Británie, keď mala 16 rokov. Teraz študuje na anglickej vysokej škole. Čo jej za hranicami najviac chýba a s akými vtipnými predstavami cudzincov o Slovensku sa už stretla?

Vychytený svadobný fotograf

Zvolenský fotograf Martin Almáši (39) sa špecializuje na fotenie svadieb, no miluje aj zachytávanie dokonalosti okamihu u ľudí. Prečo si každý rok musí kupovať nové spoločenské topánky a čo všetko sa mu už pri fotení prihodilo?

Nový kruhový objazd?

Vodiči sa už onedlho môžu pod Pustým hradom dočkať novinky. Schvaľovať sa totiž bude prestavba zvolenskej križovatky na kruhový objazd. Kde má dôjsť k zmene?

Mladá majsterka Európy

Fitnesska spod Pustého hradu, Tatiana Kožuchová, má len 16 rokov a našliapnutú obrovskú kariéru. Ambiciózna stredoškoláčka prezradila vtipné aj zlomové momenty z jej kariéry.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM