Jakub Forgács Krimi

V areáli zvolenskej nemocnice našli ženu s ťažkými zraneniami: Polícia hľadá svedkov

Podľa predbežných zistení polície, ženu mohlo zraziť auto a k zrážke malo dôjsť pri pravom okraji cesty pred štvorramennou križovatkou.

Ilustračný obrázok k článku V areáli zvolenskej nemocnice našli ženu s ťažkými zraneniami: Polícia hľadá svedkov
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Polícia vo Zvolene vyšetruje ublíženie na zdraví pravdepodobne v súvislosti s dopravnou nehodou, ktorá sa mala stať v utorok (20.10.) medzi 12.00 až 13.00 hod. Krajskí policajti o tom informovali na svojej facebookovej stránke.

„V areáli Nemocnice s poliklinikou vo Zvolene, v blízkosti urgentného príjmu, záchranári našli na zemi ležať zranenú 77-ročnú dôchodkyňu,“ píšu muži zákona.

„Podľa predbežných zistení, ženu mohlo zraziť auto a k zrážke malo dôjsť pri pravom okraji cesty pred štvorramennou križovatkou. Dôchodkyňa utrpela ťažké zranenia,“ uviedli ďalej policajti.

Polícia prosí svedkov tejto udalosti, aby sa prihlásili a pomohli pri objasnení tohto skutku. „Ako svedka hľadáme aj ženu, ktorá bola v kontakte s manželom poškodenej, po tom ako sa vrátil na miesto a odovzdala mu veci poškodenej. Prípadne akékoľvek informácie, ktoré nám pomôžu pri vyšetrovaní, nám oznámte cez správu na FB,“ dodali muži zákona.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM