Krimi

V drogérii ukradli tovar za 1770 eur, podozrivé sú dve ženy a jeden muž

Kozmetiku za viac ako 1770 eur ukradli z drogérie na Obchodnej ulici vo Zvolene. Krádež sa stala v sobotu 26. novembra približne o 17 h.

Ilustračný obrázok k článku V drogérii ukradli tovar za 1770 eur, podozrivé sú dve ženy a jeden muž
Zdroj: TASR

Pred Vianocami sa chceli obdarovať dlhoprstí. Ako dnes informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, zlodejmi majú byť dve ženy a jeden muž.

„Počas prevádzky vošli do predajne ako zákazníci. Z regálov vzali darčekové tašky, pôvodný obsah z nich vyložili a naplnili ich lekárskou a dekoratívnou kozmetikou rôznych druhov a značiek v celkovom počte 102 kusov. Vložili si ich do prinesených tašiek a bez zaplatenia z predajne odišli,“ priblížila Faltániová.

Podozrivým je muž vo veku 40 až 50 rokov, vysoký približne 170 až 175 centimetrov, strednej postavy, s krátkymi čiernymi vlasmi a malou plešinou a kútmi na čele.

Oblečenú mal čiernu mikinu, ktorá mala na ľavom ramene biely znak, tmavomodré rifle, obuté mal čierne členkové tenisky s bielou podrážkou. Mal čiernu športovú tašku s bielymi pásmi po stranách.

Jedna žena bola vo veku 40 až 50 rokov, vysoká 160 až 165 centimetrov, zavalitej postavy, s dlhými čiernymi vlasmi, nad čelom prešedivenými. Oblečený mala šedo-čierny kabát, šedé šaty dlhé po kolená, obuté mala čierne čižmy a čiernu kabelku.

Druhá žena bola vo veku 20 až 25 rokov, vysoká približne 170 centimetrov, štíhlej postavy. Mala dlhé ryšavo-hnedé vlasy po ramená stiahnuté do vrkoča. Oblečenú mala červenú bundu s bielymi zipsami a tmavomodré rifle, obuté mala biele topánky. Polícia žiada občanov, aby podozrivé osoby, ak ich poznajú, oznámili na telefónnom čísle polície 158.

Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM