Jakub Forgács Krimi

V lese našli mŕtveho Bystričana. Šokujúce zistenie polície: Išlo o vraždu! FOTO

Muži zákona už zadržali podozrivú osobu. Potvrdená je aj totožnosť mŕtveho muža.

Ilustračný obrázok k článku V lese našli mŕtveho Bystričana. Šokujúce zistenie polície: Išlo o vraždu! FOTO
3
Galéria

Krajský policajný vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy 34-ročného muža z Banskej Bystrice. Informovali o tom krajskí policajti na svojej facebookovej stránke.

Išlo o vraždu

„V sobotu (12.12.) v dopoludňajších hodinách v lesnom poraste nad obcou Očová, bola nájdená, konármi prikrytá, mŕtvola muža nezistenej totožnosti,“ uviedli policajti.

Polícia vo Zvolene začala trestné stíhanie pre usmrtenie a okamžite sa rozbehlo rozsiahle vyšetrovanie. „V prípade bola nariadená súdna pitva, pri ktorej bolo zistené, že smrť osoby bola spôsobená cudzím zavinením, preto prípad prevzal krajský vyšetrovateľ a došlo k zmene právnej kvalifikácie na obzvlášť závažný zločin vraždy,“ pokračovali muži zákona.

Zadržali podozrivú osobu

„V utorok (15.12.) krajskí kriminalisti vypátrali a zadržali podozrivú osobu, ktorú už krajský vyšetrovateľ obvinil a vykonáva ďalšie procesné úkony,“ uviedli ďalej policajti.

„Polícia už má potvrdenú aj totožnosť mŕtveho, ide o 38-ročného muža z Banskej Bystrice, čo potvrdili aj výsledky testov DNA,“ dodali muži zákona so slovami, že motív vraždy a všetky okolnosti tohto prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Zábery z miesta nájdete v priloženej fotogalérii!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

V OBRAZOCH: Zábery z miesta, na ktorom našli zavraždeného Bystričana
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM