Stanislav Černák Samospráva

V meste sa bude opäť rozhodovať o dôležitých veciach: Rekonštrukcia námestia, rozpočet aj prenájom zimáku

Prázdniny sa skončili aj hlavným predstaviteľom mesta Zvolen. Blíži sa prvé zasadnutie mestského zastupiteľstva po letných mesiacoch. Preberať sa budú zaujímavé témy.

Ilustračný obrázok k článku V meste sa bude opäť rozhodovať o dôležitých veciach: Rekonštrukcia námestia, rozpočet aj prenájom zimáku
Foto: Marcel Páleš

Vedenia mesta bude so zvolenskými poslancami rokovať o mnohých záležitostiach. Medzi najzaujímavejšie a najhlavnejšie témy pondelkového zasadnutia bude patriť v prvom rade III. etapa rekonštrukcie Námestia SNP, presnejšie list primátora adresovaný spoločnosti VAV Invest, aktualizácia rozpočtu na rok 2014, zmena účelov dotácií. Nepochybne dôležitým a sledovaným bodom bude aj vyhlásenie verejnej obchodnej súťaže o prenájom zimného štadióna vo Zvolene.

Prerokovávať sa bude aj územný plán v mestskom parku Horné Lanice, odhalenie pamätnej tabule Jozefovi Urbanovi, preberať sa bude aj organizačno-technické zabezpečenie blížiacich sa komunálnych volieb, taktiež sa bude rokovať o vylepovaní plagátov na mestských plochách v súvislosti s voľbami.

A nezabudnite, okrem vedenia mesta, poslancov, prísediacich a médií je zasadnutie mestského zastupiteľstva prístupné aj pre verejnosť.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM