Stanislav Černák Hokej

V OBRAZOCH: Oslavy titulu na zvolenskom námestí

Po zisku majstrovského titulu a oslavách na zimáku sa zvolenskí hokejisti spoločne s vedením klubu presunuli na Námestie SNP kde oslavy pokračovali a pripravený bol aj ohňostroj.

Ilustračný obrázok k článku V OBRAZOCH: Oslavy titulu na zvolenskom námestí
Foto: Jana Bosáková

Eufória a doslova fantastická atmosféra vládla na zvolenskom námestí. Tí, ktorí sa nedostali na zimný štadión pozerali hokej na námestí, v baroch alebo doma pri obrazovkách. Potom sa vybrali na Námestie SNP, kde očakávali príchod novopečených majstrov.

Tesne po 22. hodine doviezol autobus HKM Zvolen nových hrdinov pred fanúšikov, ktorých prišlo pozdraviť svojich naozaj obrovské množstvo. Toľko ľudí nebýva v uliciach ani na Silvestra. Moderátor Slávo Jurko predstavil každého jedného novopečeného majstra a niektorých aj vyspovedal. Na záver prišiel na pódium domáci kapitán Lukáš Jurík aj s majstrovským pohárom v ruke. Zvolenským námestím znela skladba „We Are the Champions“ od legendárnej skupiny Queen a bol pripravený aj ohňostroj!

Takýto úspech sa musí poriadne osláviť a nie je pochýb o tom, že o zisku titulu sa v našom meste bude hovoriť ešte dlho. Po oficiálnych oslavách využili fanúšikovia príležitosť odfotiť sa so svojím obľúbeným hráčom. Zvolenskí hokejisti ochotne vyhoveli žiadostiam o fotky. Ale dosť bolo už slov, radšej si to všetko pozrite v našej fotogalérii.

Dnes pre vás ešte chystáme aj bezprostredné dojmy niektorých hráčov HKM Zvolen po zisku titulu!

Oslavy titulu na zvolenskom námestí
32
Galéria
Foto: Stanislav Černák
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM