Stanislav Černák Krimi

Vážna nehoda vo Zvolene: Nové INFO + FOTO z búračky na frekventovanej križovatke

V utorok krátko popoludní sa vo Zvolene stala vážna dopravná nehoda. Zisťovali sme ďalšie nové informácie o nešťastí, ktoré sú doplnené aj o nové fotografie priamo z miesta.

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda vo Zvolene: Nové INFO + FOTO z búračky na frekventovanej križovatke
Zdroj: Policajný zbor SR

Zvolenskí policajti vyšetrujú dopravnú nehodu, ktorá sa stala v utorok na frekventovanej križovatke cesty I/66 a miestnej komunikácii, ktorá vedie k nemenovanému obchodnému domu.

„K dopravnej nehode došlo tak, že vodič (67) auta Toyota RAV 4, pri odbočovaní vľavo z hlavnej cesty na vedľajšiu, smerom k obchodnému domu, nedal prednosť v opačnom jazdnom pruhu jazdiacemu osobnému vozidlu Opel Insignia, ktoré šoférovala žena zo Zvolena (50). Došlo k ich vzájomnej zrážke, po ktorej vozidlo Toyota Rav4 sa prevrátilo na strechu a narazilo do prednej časti osobného motorového vozidla Dácia Loga, ktorého vodič (45) zo Zvolena stál v križovatke v smere od obchodného domu,“ povedala pre spravodajský portál Zvolen 24 už v utorok krátko po nešťastí krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Nehoda si vyžiadala troch zranení. Policajná hovorkyňa upresňuje, „Pri nehode sa zranili dve spolujazdkyne z vozidla Toyota RAV. Prvá spolujazdkyňa (64) utrpela zranenia s dobou liečenia do 42 dní a druhá spolujazdkyňa (83) sa zranila ťažko. Vodička vozidla Opel Insignia utrpela ľahké zranenia.“

Ako ďalej prezradila M. Faltániová, tak u vodičov požitie alkoholu zistené nebolo. „Škoda na vozidlách je odhadnutá 19 000 eur. Vodičovi vozidla Toyota RAV4 bol na mieste zadržaný vodičský preukaz,“ dodala.

Nové fotky z vážnej dopravnej nehody na frekventovanej ceste vo Zvolene
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM