Stanislav Černák Krimi

Vážne informácie týkajúce sa volieb vo Zvolene: Polícia obvinila troch ľudí z volebnej korupcie!

Voľby sú už síce za nami, no chtiac-nechtiac doznievajú a ešte aj budú v ďalších dňoch. V našom meste sa počas volebného dňa objavilo podozrenie z kupovania hlasov. Zisťovali sme podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Vážne informácie týkajúce sa volieb vo Zvolene: Polícia obvinila troch ľudí z volebnej korupcie!
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Ešte počas volebnej soboty sme vás informovali o podozrení z kupovania hlasov. Ešte počas toho dňa policajný viceprezident Ľubomír Ábel informoval, že prípad kupovania hlasov vo Zvolene sa mal udiať pred volebným okrskom č. 5, ktorý sídli na mestskom úrade. Okrskovú komisiu oslovil občan, ktorý si podľa jeho slov všimol nezvyklý počet pravdepodobne bezdomovcov pred volebnou miestnosťou.

S odstupom času sme boli zvedaví na podrobnosti v tomto prípade. „Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil vo Zvolene z trestného činu volebnej korupcie tri osoby. Vzhľadom k dôvodnej obave zo zmarenia ďalšieho dokazovania, bližšie informácie k prípadom nie je možné poskytnúť,“ informovala náš portál hovorkyňa prezídia Policajného zboru SR Denisa Baloghová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM