Jakub Forgács Krimi

Veľká akcia mužov zákona v kraji: Na nohách bude železničná, hraničná, aj cudzinecká polícia

Zbystrite pozornosť! V Banskobystrickom kraji na nás bude dozerať zvýšený počet hliadok, a to nielen poriadkovej a dopravnej polície. Na čo sa chcú muži zákona zamerať?

Ilustračný obrázok k článku Veľká akcia mužov zákona v kraji: Na nohách bude železničná, hraničná, aj cudzinecká polícia
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

„Tak ako aj po iné roky, polícia počas prvého školského dňa, teda v utorok 2. septembra, posilní hliadky aj v Banskobystrickom kraji,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Policajná akcia bude podľa hovorkyne zameraná na zvýšený dohľad nad bezpečnosťou školákov v okolí škôl a v priľahlých uliciach. „Policajti dohliadnu aj na plynulosť cestnej premávky, ktorú budú v prípade potreby riadiť a usmerňovať,“ pokračovala.

Ako ďalej uviedla, cieľom tejto akcie je zabezpečiť všetkým účastníkom cestnej premávky potrebnú bezpečnosť. „Do akcie bude v tento deň zapojený maximálny počet nielen dopravných a poriadkových policajtov, ale aj policajtov železničnej, hraničnej a cudzineckej polície,“ dodala Faltániová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM