Jakub Forgács Rôzne Správy

Veľké stretnutie milovníkov škodoviek. Letisko v Čeríne-Čačíne zaplnia nielen veterány

Letisko pri Bystrici onedlho obsadia škodovky. Bude sa hľadať najhlučnejší výfuk aj najlepší šprintér.

Ilustračný obrázok k článku Veľké stretnutie milovníkov škodoviek. Letisko v Čeríne-Čačíne zaplnia nielen veterány
24
Galéria
Zdroj: Škoda Fans Slovensko

Patríte k fanúšikom škodoviek? Od 16. do 17. augusta sa na letisku v obci Čerín – Čačín uskutoční 3. ročník celoslovenského zrazu škodoviek. Ako však pre náš spravodajský portál povedal organizátor Matej Ruttkay, vítaní sú ale aj návštevníci s inými značkami áut.

„Pre návštevníkov máme pripravený bohatý program, súťaže (šprinty, slalom, meranie hluku, súťaže zručnosti – škoda – autoškola, slalom s RC autom – takzvané vrátenie sa do detských čias, poprípade hod pneumatikou) plus párty s DJ-om a mnohé ďalšie,“ vymenoval Ruttkay. Ako doplnil, popri veteránoch budú môcť návštevníci zrazu obdivovať aj najnovšie modely.

Brány letiska sa podľa jeho slov otvoria o 16:30, kedy dorazí spanilá jazda z Banskej Bystrice (odchádza sa od veľkého Tesca). „V piatok bude voľný program plus súťaže zručnosti,“ poznamenal so slovami, že v sobotu návštevníkov čaká slalom, merané šprinty, meranie hlučnosti výfukov a vyhlásenie najkrajšieho veterána a leštenky zrazu. „Počas celej soboty budú prebiehať aj súťaže pre najmenších škodovkárov,“ dodal Ruttkay.

V priloženej fotogalérii nájdete zábery z minulých ročníkov podujatia!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Celoslovenský zraz Škoda Fans Slovensko
24
Galéria
Zdroj: Škoda Fans Slovensko
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM