Stanislav Černák Rôzne

Veľkonočné trhy vo Zvolene: Na čo sa môžeme tešiť a ako bude chodiť MHD?

Aj keď to vonku tak nevyzerá Veľká noc už nezadržateľne klope na dvere. Mesto Zvolen pripravilo na stredu a štvrtok tradičné Veľkonočné trhy. Počas týchto dní bude presunutá doprava.

Ilustračný obrázok k článku Veľkonočné trhy vo Zvolene: Na čo sa môžeme tešiť a ako bude chodiť MHD?
Zdroj: TASR

Veľkonočné trhy sa budú konať na Námestí SNP už od zajtra. Potrvajú do štvrtka. V stredu sa začnú o 10. hodine a koniec je naplánovaný na 21. hodinu. Vo štvrtok je ich začiatok naplánovaný na 9. hodinu a potrvajú taktiež do 21. hodiny.

Presunutá doprava

Kvôli Veľkonočným trhom očakávajte dopravné komplikácie na Námestí SNP. Bude totiž uzavretá cesta smerom od katolíckeho kostola a aj smerom od evanjelického kostola. Autobusové zastávky smerom na Sekier a Západ budú počas trhov presunuté na ulicu M. R. Štefánika ku kaderníckemu učilišťu.

„Momentálne máme prihlásených približne 120 predajcov. Náš odhad je, že dokopy bude na Veľkonočných trhoch približne 150 rôznych stánkov,“ prezradil Karol Bocek z Oddelenia obchodu a služieb mesta Zvolen.

Rôzny sortiment

Predajné stánky budú zamerané na rôzny sortiment. „Stánky budú zamerané na rôzny tovar, ako cukrovinky, spotrebný tovar, hračky alebo bižutéria. K videniu budú aj rôzne ľudové remeslá a Zvolenčania budú môcť navštíviť aj stánky s občerstvením,“ dodal Bocek.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM